ASICS Runningshirt

Voor de Damloop by night is er een exclusief en functioneel ASICS Runningshirt ontworpen. Deelnemers kunnen kiezen uit een herenshirt (recht model) en een damesshirt (getailleerd model). De herenshirts zijn verkrijgbaar in de maten XS t/m XXL en de damesshirts in de maten XS t/m XL. 

Alle deelnemers aan de Damloop by night ontvangen automatisch het speciale ASICS Damloop by night Runningshirt (t.w.v. € 19,95). Dit shirt zit inbegrepen bij het inschrijfgeld en dien je als individuele deelnemer te dragen tijdens jouw deelname aan de Damloop by night. Het Runningshirt wordt in de week voor het evenement thuisbezorgd (op z’n vroegst dinsdag en uiterlijk vrijdag). Klik hier voor de maatvoering. 

Deelnemers die niet in Nederland wonen, wordt het Runningshirt niet toegestuurd. Zij kunnen hun Runningshirt gelijktijdig met het startnummer tijdens het evenement afhalen.

Damloop by night - Men          

Verkoop tijdens het evenement

Zolang de voorraad strekt is tijdens het weekend het ASICS Runningshirt verkrijgbaar bij de verkooppunten in het Dam tot Dam Park. In dit geval kost het shirt € 25,00 per stuk.