Startnummer

Heb jij vragen over jouw Damloop by night startnummer? Bekijk hier alle informatie over de startnummers.

Startnummer

Jouw Damloop by night startnummer valt uiterlijk woensdag 18 september 2019 bij jou op de deurmat.

Geen startnummer ontvangen

Heb jij nog geen startnummer ontvangen op de dag van het evenement? Geen paniek. Kom dan ruim voor de start met je bevestigingsmail naar de Helpdesk van Le Champion. Dan ontvang jij van ons een reserve startnummer. 

Let op! De startnummers worden besteld en verstuurd in verschillende series. Het kan zijn dat jouw vriend of buurvrouw het startnummer al binnen heeft en jij nog niet. Daarnaast worden het startnummer en het ASICS runningshirt apart van elkaar verstuurd.

Helpdesk

De Helpdesk vind je op zaterdag voor de Damloop by night in het Dam tot Dam Park. Deze is geopend vanaf 17.00 uur. Op zondag voor de Dam tot Damloop 10 Engelse Mijl op het busplateau aan de IJ-zijde van Amsterdam Centraal Station (bij de kledinginname). Deze is geopend vanaf 9.00 tot 15.00 uur.

Op beide dagen is er géén Helpdesk in het startgebied.

Startnummer annuleren

Jouw startnummer annuleren is niet meer mogelijk. We adviseren je in dit geval om je inschrijving over te dragen of te verkopen aan een andere sporter, bijvoorbeeld via de vraag & aanbod pagina.

Startnummer overdragen

Via jouw MyLaps account kan je jouw inschrijving overgedragen. Om dit te doen log je in op je persoonlijke account. Wanneer je ingelogd bent op jouw persoonlijke account kies je voor de optie ‘Registratie overdragen’.
Je vult hier het e-mailadres van de nieuwe deelnemer in. Deze ontvangt een e-mail om de registratie overdracht te voltooien. De overdracht is voor eigen risico. Overdragen is tot vrijdag 20 september 11.59 uur.

Let op! De naam op het startnummer kan dus niet meer gewijzigd worden. Wel wordt de naam in het systeem veranderd, dus de naam komt goed in de uitslagen. De inschrijving kan niet worden meegenomen naar volgend jaar.