Goede doelen

Samen kunnen wij de wereld veranderen. Maak van jouw Damloop by night een actie voor het goede doel! Dat kan op een drietal manieren.

Dam tot Dam Goede Doelen Club
Meer informatie

1. Donatie bij online inschrijving

Right To Play is voor het zevende jaar op rij het officiële goede doel van de Dam tot Damloop. Le Champion vindt het fantastisch en belangrijk dat Right To Play wekelijks 1,9 miljoen kinderen laat sporten en spelen in Afrika, Azië en het Midden-Oosten. Spelen haalt de kracht in kinderen naar boven. Want als je speelt ben je voor even buutvrij. Van angst, en geweld. Je bent vrij om te zijn wie je wil. Je leert omgaan met elkaar. En omgaan met emoties. Toch is het voor heel veel kinderen niet vanzelfsprekend om te spelen. Omdat ze in armoede leven. Omdat ze gevlucht zijn voor oorlog. Omdat ze moeten werken. Of omdat ze zo beschadigd zijn, dat ze niet meer weten hoe. Geef samen met Right To Play en Le Champion de kracht van spelen door en doneer aan dit mooie doel bij jouw online inschrijving voor de Damloop by night.

 

Dam tot Damloop - Goede doelen

2) Deelname in een goede doelen team

Zowel individuele lopers als bedrijven kunnen gesponsord lopen in een goede doelen team. Lopen in een goede doelen team levert je – naast de steun voor het goede doel – een groot aantal extra voordelen op. Zo ben je niet afhankelijk van de drukte bij de reguliere inschrijving, omdat een groot aantal goede doelen voor meerdere jaren verzekerd is van startbewijzen. Daarnaast krijg je o.a. een bevoorrechte startpositie (voor de grote massa!), een teamfoto en toegang tot de exclusieve businessfaciliteiten in het Dam tot Dam Park.

Je dient jezelf aan te melden bij het goede doel. Je zal dan in hun team worden opgenomen, wanneer je een minimum bedrag aan sponsorgeld kan garanderen. De hoogte van dat bedrag wordt door elk goed doel zelf vastgesteld. Je kunt daarbij zelf een bedrag per kilometer doneren. Daarnaast vraag je vrienden, familie, collega’s en kennissen om dat ook te doen. Met elkaar komen we op deze wijze tot een flinke opbrengst!

3. Donaties ophalen voor een goed doel

Logo PIF WorldPifworld is het online platform waar deelnemers makkelijk voor jouw goede doel in actie kunnen komen. Maar er kan nog veel meer. Jij als non-profit kan makkelijk projecten en events toevoegen, een community om je organisatie bouwen, vacatures plaatsen en samenwerken met scholen en bedrijven. 

Steun een deelnemer of maak gratis jullie non-profit pagina aan. Zo kunnen jullie deelnemers direct in actie komen. Via Pifworld gaan alle donaties direct door naar de non-profit organisatie. Wij helpen je graag – neem voor meer informatie of vragen gerust contact op met Harmen via harmen@pifworld.com

Steun een deelnemer
Klik hier
Start jouw actie
Klik hier