• Deelnemers

Deelnemers

Op zaterdagavond 19 september kunnen 15.000 hardlopers meedoen aan de Damloop by night. Een dag is niet genoeg voor het grootste hardloopfeest van het jaar, daarom is de Damloop by night in het leven geroepen. Het gevoel van de Dam tot Damloop, maar dan in de avond en een kortere afstand, namelijk 5 Engelse Mijl (8 km).

  • Uniek verlicht parcours met volop muziek onderweg 
  • Ervaar alvast een deel van het traditionele Dam tot Damloop parcours
  • Inclusief ASICS Runningshirt t.w.v. € 19,95
  • Vier na afloop jouw overwinning in het Dam tot Dam Park
  • Met een speciaal startvak voor wheelers
Feest mee bij de Damloop by night!
Houd mij op de hoogte

Dam tot Damloop

Op zondag 20 september kunnen 50.000 hardlopers meedoen aan de Dam tot Damloop. De ongeëvenaarde sfeer, de IJtunnel, één van de grootste Businesslopen ter wereld en het feit dat de start en finish in twee verschillende steden liggen, maken dit evenement zo bijzonder. Het hoofdonderdeel, de 10 Engelse Mijl (16,1 km), is al jaren binnen no-time uitverkocht. Daarnaast worden in Zaandam en Amsterdam-Noord de Mini Dam tot Damlopen georganiseerd.

Dam tot Damloop 20 september
Houd mij op de hoogte

Dam tot Dam Weekend

De Dam tot Damloop en Damloop by night zijn onderdeel van het Dam tot Dam Weekend, dat met 83.000 deelnemers het grootste sportieve weekend van Nederland is. Le Champion organiseert op zaterdag 19 september ook de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht voor 16.000 wandelaars. Een dag later vindt de BinckBank Dam tot Dam FietsClassic plaats met maximaal 5.000 fietsers.

Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht
Naar de website
BinckBank Dam tot Dam FietsClassic
Naar de website