Business Clinics

Samen met je collega’s in beweging, van supporter tot atleet. Wij bieden jouw bedrijf de mogelijkheid om exclusieve Dam tot Dam Business Clinics af te nemen. Tijdens deze clinics bieden wij je alle tools en professionele begeleiding om samen op een gezonde en vitale wijze de finishstreep te halen.

Energieke Clinic

Ga met je team de voorbereidingen voor deelname aan de Dam tot Damloop goed van start met een energieke clinic hardlopen. Tijdens deze eenmalige clinic deelt een trainer alle informatie die nodig is voor een gedegen voorbereiding en een optimaal eindresultaat. De clinic wordt vergezeld met een informatieve mailing achteraf waarin kort alle gegeven informatie nog een keer wordt gedeeld. Tevens zullen wij een aantal recepten meesturen, omdat uit voeding vaak nog de nodige winst te halen valt om je sportieve doel te bereiken.

  • € 175,-  excl. BTW en reiskosten (reguliere prijs € 225,-)

Hierbij hanteren wij een absolute max. van 20 deelnemers per trainer, maar adviseren wij een max. van 15 deelnemers per trainer te hanteren. 

3 of 6 hardlooptrainingen voor de deur

Gedurende 3 of 6 weken (achtereenvolgens of iedere twee weken) staat er een trainer voor jullie klaar om samen te trainen. De trainingen zijn voor ieder niveau toegankelijk en er zal een introductiepraatje gehouden worden bij de eerste training. Wij zorgen verder voor de inventarisatie van de beschikbaarheid van de deelnemers, de inschrijvingen en het bijhouden van de presentie. Ook wordt er per 3 trainingen een motivatiemailing verstuurd om zo contact te onderhouden met de deelnemers en om de trainingen onder de aandacht te houden.

  • 3 clinics: € 500,-  excl. BTW en reiskosten (reguliere prijs € 640,-)
  • 6 clinics: € 875,-  excl. BTW en reiskosten (reguliere prijs € 1.090,-)

Hierbij hanteren wij een absolute max. van 20 deelnemers per trainer, maar adviseren wij een max. van 15 deelnemers per trainer te hanteren. 

Testimonials

Heb jij ook interesse? Neem dan contact op met De Atleetfabriek.