• Nieuws
  • Inschrijfdata Dam tot Damloop 2019 bekend

Inschrijfdata Dam tot Damloop 2019 bekend

De data voor de start van de inschrijving voor het grootste hardloopevenement van Nederland, de Dam tot Damloop, zijn bekend. Le Champion laat net zoals vorig jaar de inschrijving gefaseerd verlopen. De diverse onderdelen gaan op onderstaande momenten van start. Tijdens het Dam tot Dam Weekend op zaterdag 21 en zondag 22 september komen maximaal 65.000 hardlopers in actie.

  • Maandag 18 maart 9.00 uur – Leden Le Champion individueel (alle afstanden)
  • Maandag 18 maart 9.00 uur – Dam tot Dam Businessloop VIP bedrijven
  • Dinsdag 26 maart 9.00 uur – Dam tot Dam Businessloop reguliere bedrijven
  • Woensdag 10 april 19.00 uur – Dam tot Damloop 10 Engelse Mijl individueel
  • Donderdag 11 april 9.00 uur – Damloop by night 5 Engelse Mijl en Mini Dam tot Damlopen individueel

Vervroegde inschrijving voor leden van Le Champion
Le Champion leden krijgen de mogelijkheid om zich vóór de officiële inschrijvingstermijn van de individuele lopers al aan te melden. Iedereen die gebruik wil maken van deze startgarantie, dient vóór 15 februari 2019 lid te zijn geworden van Le Champion. De gegarandeerde inschrijvingstermijn voor leden is van maandag 18 maart (9.00 uur) t/m maandag 1 april. Bovendien starten alle Le Champion leden tijdens het event in een eigen startvak, vlak na de wedstrijdlopers. Alleen individuele deelnemers komen voor deze voordelen in aanmerking.

Dam tot Dam Businessloop
Bedrijven kunnen samen met collega’s, relaties of klanten meedoen aan de Dam tot Dam Businessloop. Meedoen aan de grootste bedrijvenloop ter wereld is absoluut een unieke ervaring. Ieder jaar lopen ruim 3.200 teams van zo’n 1.000 bedrijven de 10 Engels Mijl van Amsterdam naar Zaandam. Bedrijven die in 2018 en/of 2017 hebben deelgenomen, krijgen voorrang op de inschrijving voor de komende editie. De inschrijving voor deze VIP bedrijven is van maandag 18 maart (9.00 uur) t/m zondag 24 maart. Bedrijven die de afgelopen twee jaar niet eerder aan de start stonden, kunnen zich vervolgens vanaf dinsdag 26 maart (9.00 uur) inschrijven t/m maandag 1 april. De Business startbewijzen zijn ieder jaar zeer gewild, dus bedrijven wordt aangeraden zich tijdig aan te melden.

Individuele onderdelen
De inschrijving voor de 10 Engelse Mijl voor individuele lopers gaat op woensdagavond 10 april om 19.00 uur van start. Het hoofdonderdeel van de Dam tot Damloop is al vijftien jaar op rij binnen no-time uitverkocht. Snel aanmelden is dus noodzakelijk! Een dag later, op donderdag 11 april (9.00 uur), start vervolgens ook de inschrijving voor de Damloop by night en Mini Dam tot Damlopen.

Meer informatie over het evenement is te vinden op www.damloop.nl.